Rólunk

A Mammoth tyres mindig a fejlődést és újítást támogatta, hogy klienseinek mindig rövid időn belül minőségi szolgáltatást nyújtson. Jelenleg, hogy az igényeket ki tudjuk elégíteni, az utobbi két évben rohamos fejlesztéseken eset átt cégünk, hogy a szolgáltatásainkat kibővítsük és azok gyorsaságát, hatékonyságát növeljük. Mivel a jelen elvárásai a “minél több szolgáltatás egy helyen” motót követik, ezért online webshopt, online programálást a gumiabroncsok felszerelésére illetve egy több kategóriás és széles választékkal rendelkező gumiabroncs adatbázist tettünk elérhetővé klienseinknek. Aztán jött az új ötlet.

Ha már ügyfeleink online megrendelik a kiválasztott gumiabroncsot, és ugyan ott be is programálják magukat, akkor ahoz, hogy kocsijuk teljesen kész legyen az útra, már csak a tisztításra van szükség. Így született meg a Mammoth car wash ötlete, mely most már valósággá nötte ki magát.

Jelenleg minőségi automosás és egyéb tisztítási lehetőségeket nyújtunk mosodánkban, melyet rögtön szerelés után igénybe lehet venni, mivel műhejünkkel egy udvaron található. Eleged van a hosszú sorokból az autómosdák elött, nállunk most online programálhatod magad a mosodába. Ha utazásra megfelelően szeretnéd felkészíteni autódat, a Mammothnál mindent megtalálsz.

                                                              

Szolgáltatásaink

Automosás: Ha gépkocsijának gyors és minőségi automosást keres, akkor jó helyen jár. A Mammoth Car Wash-nál gépkocsija minőségi tisztításban részesűl. A gépjárműjét elöszőr aktív habbal előmossuk. Ez autója vegyszeres habbal történő bevonása, amely behatol a résekbe-hézagokba és hatékonyan feloldja a szennyeződéseket. A jármű vegyszerrel történő permetezése után a külső felületek, kerékjáratok gőzborotvás tisztítása, samponozása, lemosás, külső üvegfelületek cseppmentesítése, a karosszéria és az ajtókeretek áttörlése, felnik lemosása. Végűl az utastér kárpitrészeinek porszívózázása, műanyag felületek portalanítása, ablakok vegyszeres tisztítása.

Polírozás: Ha már autójának lejártak csillogó napjai vagy a lámpáin már rengeteg a karcolás. A Mammoth Car Wash-nál minden problémája megoldódik. Polírozással eltávolítjuk a lemattult felületi réteget, eltüntetjük az apróbb karcokat, visszaadjuk az autó csillogó fényét. S ha ez még mindig nem elég, akkor belső szövetkárpitok kézi vegyszeres tisztítása, folttisztítással, belső bőrfelületek bőrápolószerrel történő kezelésével is rendelkezünk.

Autókárpit tisztítás: A gépjármű belsejét szárazon kiporszívózzuk majd sűrített levegővel a kárpitot kifújjuk, hogy a sínekből, résekből minden por kijöjjön. Majd újabb száraz porszívózást követően következik a vegyszeres kárpittisztítás, amely kizárólag speciális, környezetre nem ártalmas, autókozmetikai kárpittisztító anyaggal történik. A tisztítás után az autó szárítása, és a műanyag elemek szilikon mentes, fényes vagy matt (igény szerint) ápolása következik. Végső folyamat, az ablaküvegek foltmentes tisztítása.

Szönyegmosás: A szönyegek igazán jó mosásához hely és megfelelő felszerelés szükséges. Ha ezekkel ön nem rendelkezik, akkor elhozhatja hozzánk. Előmosás után, vegyszeres habbal oldjuk fel a szönyegben lerakodó szennyeződést, majd kefével végíg tisztítjuk. Végül, szárítás után szönyege visszanyeri tisztaságát.

Klima tisztítás: A klímaberendezés optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A gombák mellett a különböző baktériumok (pl. legionella) is kedvelik a klímarendszer nedves, nehezen hozzáférhető részeit. A légáram a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet. Autóklíma tisztítás során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15 perc alatt vegyszer nélkül fertőtleníteni, visszamaradó ózon, vagy káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.

ELÉRHETŐSÉG

ONLINE PROGRAMÁLÁS ITT