Despre noi

          Mammoth Tyres este adeptul dezvoltării, susține inovațiile și oferă cliențiilor servicii de calitate în timp util. În ultimii doi ani firma noastră s-a dezvoltat semnificativ din punct de vedere al rapidității și eficacității serviciilor.

        Cerințele de azi urmăresc mottoul ,,cât mai multe servicii într-un singur loc”, de aceea punem la dispoziția cliențiilor noștrii un magazin online cu o bază de date diversificată de anvelope, posibilitatea de a face programarea montării anvelopelor online, respectivservicii de spălare auto profesionale prin MAMMOTH CAR WASH.

         În prezent oferim spălare auto de calitate și alte procese de curățare profesionale, servicii de care puteți beneficia imediat după montarea anvelopelor, spălătoria noastră Mammoth Car Wash aflându-se chiar în aceeași curte cu atelierul de anvelope.

            Dacă v-ați săturat de stat la rând în fața spălătoriilor auto, la noi vă puteți programa online pentru spălare auto.

                                                             

Serviciile noastre

    Spălătorie auto: Dacă doriți o spălare auto rapidă și de calitate, atunci ați venit la locul potrivit!

Prima dată mașina este prespălată, se aplică spuma activă care pătrunde și în cele mai inaccesibile locuri, dizolvând toate murdăriile, după care urmează spălarea mașinii în întregime cu pistolul cu presiune.

După clătirea mașinii se aplică ceara lichidă pentru protecția vopselei, se clătește din nou și se șterge, astfel mașina se ususcă fără urme de pete. În interior se șterg componentele de plastic, bordul, se aspiră tapițeria și se șterg geamurile cu soluție de geamuri .

     Polish: Dacă autovehicolul dumneavostră și-a pierdut strălucirea de odinioară sau dacă au apărut zgârieturi pe faruri, la Mammoth Car Wash avem remedii pentru aceste problemele.

Cu polish-ul înlăturăm stratul mat de suprafață, dispar zgârieturile mici, superficiale și reapare strălucirea de altă dată.

    Curățare tapițerie: Tapițeria se curăță manual cu soluții profesionale, care înlătură petele, iar pentru componentele din piele vă stăm la dispoziție cu soluții de curățare și întreținere speciale.

      Spălătorie covoare: Pentru spălarea covoarelor aveți nevoie de un loc și echipament corespunzător, iar dacă  dumneavostră nu dispuneți de acestea puteți apela la noi.

Prima dată se efectuează prespălarea covoarelor, după care urmează aplicarea detergentul, care dizolvă murdăria din covoare, se curăță cu peria, în final se clătesc covoarele și se usucă pe un suport destinat acestora.

     Dezinfecție sisteme de climatizare: Din păcate clima din mășină creează condiții optime pentru înmulțirea microorganismelor. Pe lângă ciuperci, diferite tipuri de bacterii (ex. Legionella) preferă locurile umede și greu accesibile a sistemului de climatizare. Prin inhalarea acestor microorganizme pot apărea simptome de răceală, iritația mucoaselor, dureri de cap și alergii.

Procesul de curățare a sistemului de climatizare constă în introducerea ozonului (O3) prin furtun de la generatorul de ozon de mare capacitate, care în 15 minute dezinfectează un autovehicol obișnuit fără urme de soluții nocive organismului.

Prin curățarea sistemului de climatizare se dezinfectează tot interiorul autovehicolului și dispar și mirosurile neplăcute.

Contact
Programari online la spalatorie AICI